Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Queralt Lahoz

Concerts

  • Queralt Lahoz

City: Tarragona

Place: Parc Saavedra

From Saturday 18 September 2021, 19:30 h to 21:00 h

See description of the event
Sat 18 Sep
19:30 h
Finished
Queralt Lahoz presenta Pureza, un dels discos més esperats de l’anyLa música de Queralt Lahoz viatja pel soul, el hip hop i el dancehall,... Read more
Queralt Lahoz presenta Pureza, un dels discos més esperats de l’any
La música de Queralt Lahoz viatja pel soul, el hip hop i el dancehall, sons que dialoguen amb naturalitat sobre cobles i boleros, que surten de manera espontània dels seus els seus paisatges personals i els orígens flamencs. L’artista traça un pont entre passat, present i futur; es recolza en la genealogia de les dones treballadores de la seva vida i en la seva infància suburbana. Amb aquesta combinació, Queralt Lahoz desafia els convencionalismes i és capaç de transmetre la força i la delicadesa pròpies d'una supervivent. Queralt Lahoz té una de les veus més prometedores de l'escena, amb la que pot cantar des d’un bolero clàssic a rapejar al més pur estil dels anys 90. Pureza és el nom que porta el primer LP de l'artista catalana, que es perfila com una de les grans promeses del panorama. A la producció i al directe l’acompanyen uns  músics exquisits i de llarg recorregut com Pau García al Teclat, Marc Soto a la bateria i Fede Jahzzvmn com a DJ.