Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Queralt Lahoz

Cultural, Music

  • Queralt Lahoz
  • Queralt Lahoz
  • Queralt Lahoz

City: Castelldefels

Place: Teatre Plaza

Start: Friday 4 February 2022, 20:00 h

See description of the event
Fri 4 Feb
20:00 h
Finished
Preu: 12,60 € Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 75 minuts Interpretació: Queralt Lahoz, veu; Pau García, teclats; Marc Soto,... Read more

Preu: 12,60 €

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 75 minuts

Interpretació: Queralt Lahoz, veu; Pau García, teclats; Marc Soto, bateria i FedeJahzzvmn com a DJ.

Descripció: Queralt Lahoz presenta Pureza, un dels discos més esperats de l’any.

La música de Queralt Lahoz viatja pel soul, el hip-hop i el dancehall, sons que dialoguen amb naturalitat sobre cobles i boleros, que surten de manera espontània dels seus paisatges personals i els orígens flamencs. L’artista traça un pont entre passat, present i futur; es recolza en la genealogia de les dones treballadores de la seva vida i en la seva infància suburbana. Amb aquesta combinació, Queralt Lahoz desafia els convencionalismes i és capaç de transmetre la força i la delicadesa pròpies d'una supervivent. Queralt Lahoz té una de les veus més prometedores de l'escena, amb la qual pot cantar des d’un bolero clàssic a rapejar al més pur estil dels anys 90. Pureza és el nom que porta el primer LP de l'artista catalana, que es perfila com una de les grans promeses del panorama. A la producció i al directe l’acompanyen uns músics exquisits i de llarg recorregut com Pau García als teclats, Marc Soto a la bateria i FedeJahzzvmn com a DJ.