Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Ramat Simfònic (Assaig Obert) 18/10

Dance

  • Ramat Simfònic (Assaig Obert) 18/10
  • Ramat Simfònic (Assaig Obert) 18/10
  • Ramat Simfònic (Assaig Obert) 18/10

City: Sant Esteve de Palautordera

Place: Les Escoles Velles

From Tuesday 18 October 2022, 12:30 h to 13:00 h

See description of the event
Tue 18 Oct
12:30 h
Finished
És un assaig obert d'un espectacle de circ i dansa de carrer on el públic participa. Ramat simfònic és un espectacle a l'aire lliure... Read more

És un assaig obert d'un espectacle de circ i dansa de carrer on el públic participa.

Ramat simfònic és un espectacle a l'aire lliure que convida el públic a pasturar amb la Moon Ribas (artista cíborg) i en Quim Girón (acròbata) que són pastors i intèrprets de la peça. Cada persona del públic porta un altaveu penjat del coll com si fos un esquellot electrònic, d'aquesta manera el so de l'espectacle està en constant moviment gràcies al caminar dels espectadors, que juntament amb els intèrprets formen i deformen coreografies per a cada escena.

Joan Cot, músic i ànima de tota l'orquestra que formen les persones, manipula tot l'univers sonor creat a partir de la veu. Ramat simfònic és un medi, un poble, un instrument, una cerimònia... que invoca diferents danses que confronten l'animalitat dins l'ésser humà.


Autors i intèrprets Moon Ribas i Quim Girón 

Música Joan Cot Ros 

Duració 30 min

Edat A partir de 7 anys

Espai Pati de les Escoles Velles