Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

RAU RAU: 2 Princeses barbudes

Theater

  • RAU RAU: 2 Princeses barbudes
  • RAU RAU: 2 Princeses barbudes
  • RAU RAU: 2 Princeses barbudes

City: Arenys de Munt

Place: Sala Gran Arenys de Munt

From Sunday 16 January 2022, 18:00 h to 19:15 h

See description of the event
Sun 16 Jan
18:00 h
Finished
Som 8.000 anys abans de Crist. Queden molt lluny els temps on l’home era caçador-recol·lector i uns nous costums comencen a estendre's... Read more

Som 8.000 anys abans de Crist. Queden molt lluny els temps on l’home era caçador-recol·lector i uns nous costums comencen a estendre's per tot el món. Tot? No, tot no! Hi ha una petita comunitat que es resisteix al progrés del neolític i defensa la bona vida del paleolític.

Després d'explicar-nos els secrets de la nit i de volar com orenetes, les 2princesesabrbudes es posen dins la pell dels primers humans per explicar-nos la seva vida i costums.

Cançons pop fetes amb instruments petits i de joguina. Lletres divertides, imaginatives, plenes d’humor i lliures de moralismes. Aquesta recepta permet a 2princesesbarbudes arribar tant als petits com als grans en una proposta realment per a tots els públics.

Entre guitarretes blaves, timbals plasticosos i acordions desafinats hi trobareu Marc Marcé i Helena Casas fent música pop amb instruments petits i de joguina.

Premi Enderrock 2020 al millor disc per a públic familiar.

El concert té una durada de 50 minuts i està recomanat per a un públic familiar amb nens a partir de 6 anys.​​

*Increment de 2€ a taquilla