Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

RECEPCIÓ SSMM REIS D'ORIENT (3R TORN)

Parties

  • RECEPCIÓ SSMM REIS D'ORIENT (3R TORN)

City: Agramunt

Place: Pavelló Firal

From Tuesday 5 January 2021, 19:30 h to 20:30 h

See description of the event
Tue 5 Jan
19:30 h
Finished
Els Reis Mags d'Orient volen veure els nens i les nenes d'Agramunt, però com que aquest any és especial, han decidit instal·lar-se... Read more

Els Reis Mags d'Orient volen veure els nens i les nenes d'Agramunt, però com que aquest any és especial, han decidit instal·lar-se al Pavelló Firal per tal que tothom passi de manera ordenada, mantenint les distàncies i amb mascaretes (pels majors de 6 anys). Per aquest motiu, s'ha preparat una rebuda estàtica amb un circuit tancat per recórrer caminant i poder veure els Reis i els patges.

En aquest any excepcional, també hi ha la possibilitat de fer una videotrucada amb Ses Majestats, per la qual cosa se sol·licita a les famílies que escullin una de les dues opcions per tal que els Reis puguin arribar a tots els infants d'Agramunt, ja que les places són limitades.

Cada persona pot reservar fins a 6 entrades.