Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

RECONNECT - Gòspel Vallès

Music

  • RECONNECT - Gòspel Vallès

City: Palma de Cervelló, La

Place: Teatre de l'Aliança Palmarenca

From Sunday 3 October 2021, 18:00 h to 19:30 h

See description of the event
Sun 3 Oct
18:00 h
Finished
EL CONCERTHa estat i està sent un temps difícil, en el qual la música no ens ha deixat d’acompanyar per fer més passadores les distàncies... Read more

EL CONCERT

Ha estat i està sent un temps difícil, en el qual la música no ens ha deixat d’acompanyar per fer més passadores les distàncies i la manca de contacte.
No hem deixat de cantar! Quan vam poder, ho vam fer en espais grans i ventilats, amb mascareta i respectant distàncies... Quan no hem pogut, hem fet assajos virtuals, intentant compensar les dificultats de so amb grans dosis de paciència, perseverança i motivació.


RECONNECT és el fruit de tot aquest temps llarg i feixuc, que ens ha permès preparar un nou repertori que ens encanta. El completarem amb peces que ens han acompanyat en els diferents projectes que Gòspel Vallès ha estrenat i per les quals sentim una estima especial.


RECONNECT és fer realitat el nostre somni més desitjat: tornar pujar a l’escenari per tornar a cantar junts i sentir-nos un tot amb el públic.


EL COR

Creiem en el poder de la música per trencar barreres.

Per apropar persones. Per vibrar. Per despertar i deixar fluir els sentiments, l’energia interna que ens fa sentir vius…

Gòspel Vallès, és pur sentiment, és pura energia.

Al capdavant de la formació, s’hi troba com a director musical en Julià Monje, amb una gran experiència en la direcció de corals i en el món de la música gospel. I al piano el mestre Txema Riera.