Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ROCÍO MÁRQUEZ

Concerts, Music

  • ROCÍO MÁRQUEZ

City: Calella

Place: Far de Calella

From Friday 12 August 2022, 22:00 h to 23:30 h

See description of the event
Fri 12 Aug
22:00 h
Finished
ROCIO MARQUEZ / FLAMENC DIVENDRES – 12/08 22.00 h / Far de Calella / 12 € i 15 € Visto en El Jueves Rocío Márquez és una de les veus... Read more

ROCIO MARQUEZ / FLAMENC

DIVENDRES – 12/08

22.00 h / Far de Calella / 12 € i 15 €

Visto en El Jueves


Rocío Márquez és una de les veus més prodigiosa actuals del flamenc. Ens proposa un exercici de memòria. Escoltar memòries vives i plural, remesclant cançons i cants, pals flamencs i música popular amb un nexe difús però al mateix temps crucial en el personal. Arriba així ‘Visto en El Jueves’, el cinquè disc d'estudi de la cantaora, on planteja una reflexió crítica sobre el concepte d'autoria mitjançant un repertori en el qual la bretxa entre el flamenc i el no flamenc, el cante i la cançó, queda desdibuixada. Trobem d'aquesta manera cançons versionades de grans artistes així com pals flamencs recreats. Bambino, Rocío Jurado, Paco Ibáñez, Concha Piquer, El Cabrero, entre molts d`altres.