Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ROMEO Y JULIETA (Especial Sant Valentí ) Temporada Directes Royal Opera House

Cinema

  • ROMEO Y JULIETA (Especial Sant Valentí ) Temporada Directes Royal Opera House

City: Sitges

Place: Cinema Prado de Sitges

From Monday 14 February 2022, 20:15 h to 23:45 h

See description of the event
Romeo y Julieta el ballet més romàntic La història d’amor imperible de Shakespeare és coneguda a tot el món. Des de la seva estrena... Read more

Romeo y Julieta el ballet més romàntic

La història d’amor imperible de Shakespeare és coneguda a tot el món. Des de la seva estrena el 1965 amb The Royal Ballet, Romeo i Julieta de Kenneth MacMillan ha esdevingut un ballet clàssic modern. La coreografia captura les emocions de la jove parella quan s’enamoren, malgrat les barreres finalment desencadenen el tràgic final de la història.

Cada reposició proporciona oportunitats perquè nous ballarins interpretin els malhadats amants. Tota la companyia aporta el colorit i l’acció de la Verona renaixentista, on un atrafegat mercat desemboca amb massa rapidesa en una lluita amb espases i una disputa familiar dóna pas a una tragèdia tant per als monescos com per als capulets

Sinopsi

Aquesta versió de Romeo i Julieta, creada pel director del Royal Ballet, Kenneth MacMillan, i estrenada el 1965, ha esdevingut un pilar del repertori del ballet modern. En aquesta projecció especial del dia de Sant Valentí, els amants desventurats intenten obrir-se camí entre l’acció i el color de la Verona renaixentista, on un mercat molt concorregut es converteix ràpidament a l’escenari d’una lluita d’espases, i una rivalitat familiar acaba a tragèdia per als Montesco i els Capuleto.

Fitxa Tècnica

Durada: 3h25

Coreografia: Kenneth MacMillan

Música: Sergey Prokofiev

Diseño: Nicholas Georgiadis

Repartiment: Marcelino Sambé (Romeo), Anna-Rose O’Sullivan (Julieta)

Any: 2022