Finished Event

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

RUTA REUS BRESSOL DEL VERMUT

Cultural

  • RUTA REUS BRESSOL DEL VERMUT
  • RUTA REUS BRESSOL DEL VERMUT
  • RUTA REUS BRESSOL DEL VERMUT
Out of stock

Finished Event

City: Reus

Place: Punt de trobada Cal Massó (C/Pròsper Bofarull 7, Reus)

From Tuesday 3 March 2020, 17:30 h to Saturday 13 June 2020, 10:30 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 25 Jan
11:30 h
Finished Event
Sat 29 Feb
11:30 h
Finished Event
Sat 28 Mar
11:30 h
Finished Event
Sat 25 Apr
11:30 h
Finished Event
Us proposem un passeig acompanyats de l’aroma i el gust d’aquell “Reus, París i Londres” que va esdevenir la capital del vermut.... Read more

Us proposem un passeig acompanyats de l’aroma i el gust d’aquell “Reus, París i Londres” que va esdevenir la capital del vermut. Coneixerem els llocs emblemàtics que ens n’expliquen la història i tastarem el gust inconfusible del VERMUT DE REUS!

Una ruta que, com un bon vermut, serà un passeig que propiciï la conversa i en el qual, entre tast i tast, anirem degustant unes tapes que estem segurs que us sorprendran, us divertiran i us emocionaran: un mos de literatura, de ciència, de cultura, de petites històries de la gran història, d’art, de fotografia… Tot plegat ens ajudarà a conèixer i assaborir l’edat d’or d’aquell Reus que va esdevenir la segona ciutat de Catalunya!

Ho sabrem tot del vermut, tot… menys les fórmules secretes que generacions i generacions de vermuters reusencs han guardat gelosament per fer del nostre, el millor vermut del món!

Us hi esperem, salut i vermut!

Punt de trobada: Cal Massó

Grups concertats + info  i reserves 977327362 o codol@codoleducacio.com