Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Ruta Reus bressol del vermut

Others, Cultural

  • Ruta Reus bressol del vermut
  • Ruta Reus bressol del vermut

City: Reus

Place: Punt de trobada: Plaça Llibertat n. 12 (davant de Correus), Reus

From Saturday 28 January 2023, 11:30 h to Saturday 24 June 2023, 13:30 h

See description of the event
Us proposem un passeig acompanyats de l’aroma i el gust d’aquell “Reus, París i Londres” que va esdevenir la capital del vermut. Coneixerem... Read more

Us proposem un passeig acompanyats de l’aroma i el gust d’aquell “Reus, París i Londres” que va esdevenir la capital del vermut. Coneixerem els llocs emblemàtics que ens n’expliquen la història i tastarem el gust inconfusible del VERMUT DE REUS!

Una ruta que, com un bon vermut, serà un passeig que propiciï la conversa i en el qual, entre tast i tast, anirem degustant unes tapes metafòriques que estem segurs que us sorprendran, us divertiran i us emocionaran: un mos de literatura, de ciència, de cultura, de petites històries de la gran història, d’art, de fotografia… Tot plegat ens ajudarà a conèixer i assaborir l’edat d’or d’aquell Reus que va esdevenir la segona ciutat de Catalunya!

Ho sabrem tot del vermut, tot… menys les fórmules secretes que generacions i generacions de vermuters reusencs han guardat gelosament per fer del nostre, el millor vermut del món!

Us hi esperem, salut i vermut!

Punt de trobada: Davant de correus de la plaça Llibertat (núm 12)

Grups concertats: més informació i reserves 977327362 o [email protected]