Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

SALAZAR / FLAMENC FUSIÓ

Concerts, Music

  • SALAZAR / FLAMENC FUSIÓ

City: Calella

Place: Far de Calella

From Friday 27 August 2021, 22:00 h to 23:20 h

See description of the event
Fri 27 Aug
22:00 h
Finished
SALAZAR / FLAMENC FUSIÓ DIVENDRES 27/08 22.00 h / Far de Calella / 12 € Tu no me conoces Per a entendre la singularitat i la idiosincràsia... Read more

SALAZAR / FLAMENC FUSIÓ

DIVENDRES 27/08

22.00 h / Far de Calella / 12 €

Tu no me conoces

Per a entendre la singularitat i la idiosincràsia de Salazar, només cal veure la distància que separa als seus dos components: els 1.000 km que hi ha entre Salamanca i Sant Feliu de Guíxols, que no són cap obstacle quan la química no deixa cap dubte en escoltar el fruit de tan insòlita unió.

La veu de Bego Salazar, tel·lúrica i sembrada de “quejíos”, retorça les entranyes. Filla de pare gitano, porta en la seva sang l’art flamenc. Després d'haver compartit escenari amb Jorge Pardo, Juan Antonio Salazar, Dani Macaco i com a vocalista de les Migues, comença la seva carrera en solitari al costat de Xavi Lloses; pianista “neo romàntic” i minimalista construeix paisatges hipnòtics, altament sofisticats, amb un espectre inesperat entre l'avantguardisme elèctric i l'art sonor.

Un discurs contundent, Salazar és ràbia que t'empodera, que enlluerna clarobscurs, que sacseja la teva ànima i alhora pot ser l'amant més tendra.”