Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Sandra Bautista a Terrassa

Concerts, Music

  • Sandra Bautista a Terrassa

City: Terrassa

Place: Nova Jazz Cava | passatge de Tete Montuliu, 24

From Sunday 28 February 2021, 20:00 h to 23:00 h

See description of the event
Sun 28 Feb
20:00 h
Finished
SANDRA BAUTISTA A TERRASSA 28 de febrer, 20:00 Presentació del nou treball Trapezista (Satélite K, 2019) La Sandra Bautista és una... Read more


SANDRA BAUTISTA A TERRASSA

28 de febrer, 20:00


Presentació del nou treball Trapezista (Satélite K, 2019)

La Sandra Bautista és una de les perles de la pedrera musical catalana. Talent, joventut i una veu dolça i incisiva. El seu estil vocal li ha permès fer-se un lloc entre les veus més reconegudes de l’escena actual.

Després de guanyar el Concurs Sona 9 2018 enregistra el disc més desitjat, Trapezista (Satélite K, 2019). Gravat a la Bucbonera Estudios i produït per Carlos Manzanares (El Kanka, Suu, El Niño de la Hipoteca, Pepet i Marieta) el nou treball conté 10 cançons —7 en català i 3 en castellà— i ha comptat amb la participació de músics com Guillem Roma, Miki Santamaria (Doctor Prats, Californicators, Operación Triunfo…), Dani Katena (Elefantes), Víctor Martínez (D’Callaos, 12cuerdas), Luis Robisco, Guillemao (Suu, Arnau Griso…) o Raquel Lúa, entre d’altres. Mantenint el focus en el missatge com a cantautora, el més sorprenent d’aquesta nova entrega és l’àmplia i potent producció sonora que respiren totes les cançons. Al nou treball, hi impera essencialment el pop-rock i el funk, tot i que també passa pel swing, la rumba i els ritmes llatins. En general, totes les cançons traspassen fronteres estilístiques explorades fins al moment. Es podria assegurar que s’han pervertit els estils, s’han electrificat les notes i s’ha endurit la sonoritat. El disc està ple de nous reptes, com per exemple escriure en forma de sonet o estructurar un compàs d’amalgama 11/4, un recurs rítmic gens habitual.

Fins avui, la Sandra Bautista acumula prop de 150 concerts, s’ha endut multitud de premis i reconeixements, i ha compartint escenari amb grups com Els Amics de les Arts, El Petit De Cal Eril, Clara Peya, Núria Graham, Pedro Pastor, Judit Neddermann o Guillem Roma, entre d’altres.

sandrabautista.cat