Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Saüc en flor

Concerts, Music

  • Saüc en flor

City: Pineda de Mar

Place: Pineda de Mar

From Saturday 18 November 2023, 20:00 h to 22:00 h

See description of the event
Sat 18 Nov
20:00 h
Finished
Saüc en flor neix després de rondar, durant hores, per les obagues i els soleis del Montnegre i l’Alta Garrotxa. Des de la senzillesa... Read more

Saüc en flor neix després de rondar, durant hores, per les obagues i els soleis del Montnegre i l’Alta Garrotxa. Des de la senzillesa de la natura, com el rajar d’una font, la seva proposta musical es pot descriure com a beat silvestre. Un bategar bosquerol que arrela en la tradició mentre joguineja amb les sonoritats modernes, amb un peu a l’acusticitat i l’altre al so elèctric.

Després d’altres aventures conjuntes, com el grup de psicodèlia poètica Eve, a Saüc en flor es retrobenels pinedencs  Genís Poch i Cassola (veu principal i guitarra), Carles Camps (guitarra i veu) i Gerard Avellaneda (contrabaix i veu).

D’obaga, enregistrat a Cardamomo Studio, produït per Emili Bosch Molina (B1n0) i mesclat i masteritzat per Jan Valls, és el seu primer EP. El treball compta amb les col·laboracions de la cantant i actriu Elena Tarrats i la cantant Rocío Pinto. Totes dues participen també en el videoclip del single, Lluu, que ha estat dirigit pel coreògraf Quim Bigas. Solei, segon EP del grup, va aparèixer el setembre de 2022 i s’inspira en la vessant més lluminosa de la muntanya. Repeteixen col·laboració Pinto i Tarrats i s’hi sumen el guitarrista Àlex Pañero i l’acordionista Roser Gabriel. A més, s’incorpora al grup el bateria Jamil Mateos. El dualisme dels dos EP queda plasmat en un llibret editat per Roure Edicions, que acompanyarà les lletres de les dues obres amb textos inèdits dels poetes Oriol Sauleda, Maria Sevilla, Núria Bendicho i Guim Valls.