Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

NITS DE TERROR "SCREAM (2022)" (VOSE)

Cinema

  • NITS DE TERROR "SCREAM (2022)" (VOSE)

City: Sant Pere de Ribes

Place: Cinema Ribes

From Friday 28 January 2022, 22:30 h to Saturday 29 January 2022, 0:30 h

See description of the event
Primeres Nits de Terror amb Scream Scream torna aquest 2022 amb la cinquena pel·lícula dins de la franquícia homònima començada el... Read more

Primeres Nits de Terror amb Scream

Scream torna aquest 2022 amb la cinquena pel·lícula dins de la franquícia homònima començada el 1996. Primer lliurament sense Wes Craven, recullen el testimoni Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett. A més, el guió està escrit per Guy Busick i James Vanderbilt, i es nota l’absència de Kevin Williamson, guionista original del primer film. Sens dubte, és una de les estrenes més desitjades pels fans del cinema de terror. Arriba a Cinema Ribes en unes sessions especials que hem anomenat Nits de Terror. La iniciativa comptarà amb una sala ambientada per a l’ocasió perquè la por no hi falti. A més, la pel·lícula ha estat un absolut èxit en la seva estrena als Estats Units, obtenint una excel·lent recaptació en el seu debut a la cartellera.

Sinopsi

Scream (2022) ens porta vint-i-cinc anys després que una sèrie de brutals assassinats commocionés el tranquil poble de Woodsboro, un nou assassí s’ha posat la màscara de Ghostface i comença a perseguir un grup d’adolescents per ressuscitar els secrets del mortífer passat del poble. Neve Campbell (“Sidney Prescott”), Courteney Cox (“Gale Weathers”) i David Arquette (“Dewey Riley”) reprenen els seus icònics papers a Scream al costat de Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown i Sonia Ammar.

Fitxa Tècnica

Calificació: 16 anys

Gènere: Terror

Durada: 114′

Director: Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett

Any: 2021

Repartiment: Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette, Melissa Barrera, Kyle Gallner, Mason Gooding, Mikey Madison, Dylan Minnette, Jenna Ortega, Jack Quaid, Marley Shelton, Jasmin Savoy Brown y Sonia Ammar

Idioma original: Anglès

País: Estats Units

IMDB