Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Selva Nua (66 Butaques)

Concerts, Music

  • Selva Nua (66 Butaques)

City: Figueres

Place: Sala Toni Montal - LA CATE

From Friday 18 November 2022, 21:00 h to 22:00 h

See description of the event
Fri 18 Nov
21:00 h
Finished
66 BUTAQUES Selva nua ‘Momentani’ 18 de novembre a les 21h Sala Toni Montal La geografia té un pes important per explicar qui són Selva... Read more

66 BUTAQUES

Selva nua

‘Momentani’

18 de novembre a les 21h

Sala Toni Montal

La geografia té un pes important per explicar qui són Selva Nua. Joana Jové (veu, guitarra i composicions), Adrià Garcia (baix) i Gerard Català (bateria) provenen de diferents pobles de la rodalia de Lleida: Vilanova de Segrià, les Borges Blanques i els Omellons. Però viuen repartits estratègicament entre Barcelona, Tarragona i Girona. Aquesta distància no va ser un problema, sinó un al·licient, per tal que durant aquell ja llunyà confinament es posessin a gravar una cançó que es diria “Nuvolosa” i que -sorpresa- els obriria algunes portes: sense proposar-s’ho gaire, van guanyar el concurs que organitzaven les Cases de la Música i Estrella Damm. El premi era gravar un disc. La notícia va sortir a tota la premsa quan tots estàvem tancats a casa. Però després vingué el silenci. Ningú ha sabut res més d’aquell grup durant dos anys, el temps que han dedicat a cuinar a foc lent el que serà el seu primer àlbum. Un àlbum que confirma la grata sorpresa que aquell premi no fou casualitat: Sonoritat pop amb influències soul i picades d'ullet a la música lo-fi, lletres introspectives i evocadores, melodies singulars, diferents i sorprenents, sintetitzadors nostàlgics, guitarres mesurades, línies de baix emblemàtiques i bateries tenaces… Amb referents que van d'Alice Phoebe Lou a Men I Trust, passant per Faye Webster o Yellow Days.

Una veritable glopada d’aire fresc per la nostra escena musical.

12 € - Anticipada (fins a una setmana abans del concert): 10€

Socis: 10€.

DESCOMPTES:

Menors de 16 anys Gratuït

50% de descompte per a persones d’entre 16 i 29 anys

Per accedir al concert caldrà acreditar l’edat a l’accés.

Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia, a la taquilla.