Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Show d'improvisació teatral LGTBIQ+

Cultural, Theater

  • Show d'improvisació teatral LGTBIQ+
  • Show d'improvisació teatral LGTBIQ+

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

From Saturday 14 May 2022, 18:30 h to 19:30 h

See description of the event
Sat 14 May
18:30 h
Finished
Show d'improvisació teatral amb motiu del Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Lesbofòbia, la Transfòbia, la Bifòbia i la Interfòbia... Read more

Show d'improvisació teatral amb motiu del Dia Internacional contra l'Homofòbia, la Lesbofòbia, la Transfòbia, la Bifòbia i la Interfòbia (17 de maig)


Espectacle d’humor en format d’improvisació teatral. Amb un estil desvergonyit, rebel, alhora que proper, exposen la realitat sexual del món actual i dels tabús associats durant els 60 minuts del show, a un públic juvenil i adult, disposat a jugar, entregat a riure en un espectacle únic, adaptable i irrepetible.

En format de concurs televisiu, un presentador i dos equips d’intèrprets còmics fan la funció fer visible la diversitat sexual que vivim en l’actualitat.

Tres proves a superar plenes d’humor: Veritat, Impro o Petó. Reptes d'improvisació teatral i penyores que paguen els intèrprets en públic en una hora d’espectacle.

El públic serà el jurat de la competició que decidirà quin equip és el guanyador, seguint les consignes del joc. La música i l’estètica de la il·luminació, reproduirà la sensació d’estar enmig d’una gran festa.

Totes les persones que integren la companyia, són especialitzades en improvisació teatral, improvisació, teatre corporal i clown.


Companyia: Open Smiles

Presentadora: Vidda Priego (David Priego)

Intèrprets: Franco Maestrini, Jordi Tienza, Sonia Nardone, Momo (Montserrat Gil)


Amb el suport de la Diputació de Barcelona i l'Institut Català de les Dones.


Prevenció Covid-19:

· Les portes s'obriran 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle.

· Recordeu respectar les mesures Covid: guardeu distància de seguretat a les cues i portar obligatòriament la mascareta ben posada durant tot l'acte.

· Resta prohibit fumar, beure i menjar.

· El no compliment d'aquestes mesures pot comportar l'obligació d'abandonar el recinte.