Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

SIVERIA

Theater

  • SIVERIA
  • SIVERIA
  • SIVERIA

City: Lloret de Mar

Place: Teatre Municipal de Lloret de Mar

From Saturday 5 February 2022, 20:00 h to 21:20 h

See description of the event
Una obra valenta que defensa els drets del col·lectiu LGTBI.De Francisco Javier Suárez Lema Durada: 1 hora i 20 minuts Espectacle en... Read more

Una obra valenta que defensa els drets del col·lectiu LGTBI.

De Francisco Javier Suárez Lema

Durada: 1 hora i 20 minuts 

Espectacle en castellà 

Edat recomanada: a partir de 14 anys. 


SINOPSI:

El 23 de juliol de l’any 2019 van assassinar a Sant Petersburg a la coneguda activista Yelena Grigórieva. Yelena s’havia dedicat en els darrers anys en la defensa dels drets del col·lectiu LGTBI rus. Grigórieva, de 41 anys, havia denunciat que portava un temps rebent amenaces de grups homòfobs i de l’ultradreta. La policia va trobar el seu cos al carrer, havia mort apunyalada. 

Contundent proposta basada en un fet real ocorregut a la Rússia contemporània, la de Vladimir Putin. Una obra reivindicativa sobre els drets del col·lectiu LGTBIQ+ en una societat com la soviètica, on és una llei la que assetja, persegueix, deté i castiga a les persones que s’atreveixen a no ser adoctrinats, que intenten ser lliures, a aquells que contradiuen als líders religiosos i a les autoritats amb relacions no convencionals entre homes i dones. Un muntatge necessari per tal de visibilitzar el camí que encara ens queda per avançar i aconseguir una societat on tots siguem iguals, sense haver-se d’ocultar i tenir la llibertat sexual per poder expresar el que cadascú sent.

FITXA ARTÍSTICA:

Direcció: Adolfo Fernández 

Text de: Francisco Javier Suárez Lema    

Repartiment: Sonia Almarcha, Adolfo Fernández y Marc Parejo   

Disseny de l’espai escènic: Emilio Valenzuela

Disseny d’il·luminació: Edu Berja

Música original i àudiovisuals: Naiel Ibarrola

Disseny del so: Lander Macho

Codirecció d’àudiovisuals: Roberto San Sebastián

Fotografía escena: Sergio Parra


Una producció de K Producciones