Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

SONIC 2: LA PELICULA (Castellà)

Cinema

  • SONIC 2: LA PELICULA (Castellà)

City: Sant Pere de Ribes

Place: Cinema Ribes

From Friday 8 April 2022, 18:00 h to 20:00 h

See description of the event
Sonic 2 La Pel·lícula a Cinema Ribes Sonic 2, la pel·lícula és una propera pel·lícula de comèdia d’acció i aventures basada en la franquícia... Read more

Sonic 2 La Pel·lícula a Cinema Ribes

Sonic 2, la pel·lícula és una propera pel·lícula de comèdia d’acció i aventures basada en la franquícia de videojocs publicada per Sega. És la seqüela de Sonic, la pel·lícula i una vegada més està dirigida per Jeff Fowler i escrita per Pat Casey, Josh Miller i John Whittington.

Sinopsi

L’eriçó blau favorit de tot el món ha tornat per passar al següent nivell i córrer tota una aventura a “SONIC 2 LA PEL·LÍCULA”. Després d’establir-se a Green Hills, Sonic es mor per demostrar que té fusta d’autèntic heroi. La prova de foc arriba amb la tornada del malvat Robotnik, en aquesta ocasió amb un nou company, Knuckles, a la recerca d’una maragda que té el poder de destruir civilitzacions.

Sonic forma equip amb el seu propi company de fatigues, Tails, i junts es llancen a una aventura que els portarà per tot el món a la recerca de la preuada pedra per evitar que caigui en mans equivocades.

Els cineastes responsables d’èxits com The Fast and the Furious i Deadpool presenten en aquesta ocasió “SONIC 2 LA PEL·LÍCULA”, protagonitzada per James Marsden, Ben Schwartz, donant veu a Sonic, Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally i Jim Carrey, que repeteix com a Robotnik, juntament amb nous protagonistes com Shemar Moore, Idris Elba, que dóna veu a Knuckles i Colleen O’Shaughnessey que dóna veu a Tails.

Fitxa Tècnica

Calificació: Tots els Públics

Gènere: Aventures, Comèdia

Durada: 128′

Director: Jeff Fowler

Repartiment: James Marsden, Jim Carrey, Tika Sumpter, Idris Elba, Natasha Rothwell, Shemar Moore, Adam Pally, Lee Majdoub.

Any: 2021

Idioma original: Anglès

País: Estats Units