Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

SONS I COLORS DE LA CATALUNYA NORD I LA CATALUNYA SUD

Music

  • SONS I COLORS DE LA CATALUNYA NORD I LA CATALUNYA SUD

City: Llinars del Vallès

Place: Sala Tallers del Teatre Auditori de Llinars del Vallès

Start: Sunday 29 November 2020, 19:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sun 29 Nov
19:00 h
Finished
19:00 h
Finished
Libere Ensemble (versió quartet)Creació, sonoritat i tradició són els elements que representen els valors musicals d'aquesta nova formació.... Read more

Libere Ensemble (versió quartet)

Creació, sonoritat i tradició són els elements que representen els valors musicals d'aquesta nova formació.

Libere ensemble és un grup de cambra que interpreta música pròpia i original per una formació única: el violoncel, el contrabaix, el saxòfon alt/soprano i la guitarra, es combinen per donar forma a noves composicions i arranjaments d'inspiració popular, amb harmonies i melodies que veuen de la tradició clàssica i contemporània, per assolir un llenguatge propi d’expressió amb un remarcat caràcter cambrístic.

El violoncel·lista de Ceret, François Ragot, el contrabaixista de Barcelona, el saxofonista figuerenc David Salleras i la guitarrista de Castello La Plana, Maria Camahort, quatre músics actius i d'àmplia experiència en la música clàssica, en la música popular i en la composició, es reuneixen des de l'any 2016 en aquesta aventura per compartir la seva música amb llibertat.

SALA TALLERS / Espectacle no numerat / Durada 90 minuts / Anticipada 12€ / Taquilla 13€