Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Sortida a peu fins a l'església de Sant Pere i Sant Pau

Hike

  • Sortida a peu fins a l'església de Sant Pere i Sant Pau

City: Bigues i Riells

Place: Plaça Miquel Bosch

From Thursday 20 January 2022, 10:30 h to 12:30 h

See description of the event
Thu 20 Jan
10:30 h
Finished
En motiu del dia de Sant Sebastià, el Grup Excursionista de Bigues i Riells Amics dels Cingles de Bertí, organitza una caminada que... Read more

En motiu del dia de Sant Sebastià, el Grup Excursionista de Bigues i Riells Amics dels Cingles de Bertí, organitza una caminada que sortirà de la Plaça Miquel Bosch i finalitzarà a l'Església de Sant Pere i Sant Pau. Aquest tram cobreix una distància de 3,5 km i té una durada d'1:30h aproximadament.

Per qui no es quedi a la missa i vulgui realitzar la ruta complerta, es retornarà a la Plaça Miquel Bosch caminant una distància total de 4,5km.

Indicacions:

Es recomana portar calçat adequat i aigua individual.

Recordeu que l'ús de la mascareta serà obligatori en tot moment.

Per a més informació podeu trucar al telèfon 637 47 95 34 de dilluns a divendres de 9h a 15h.

*Les activitats programades, així com les mesures de protecció contra la COVID-19, dependran de l'evolució de la situació sanitària. Les possibles modificacions es publicaran al lloc web de l'Ajuntament: www.biguesiriells.cat