Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

SPACE JAM: NUEVAS LEYENDAS

Cinema

  • SPACE JAM: NUEVAS LEYENDAS

City: Sant Pere de Ribes

Place: Centre Parroquial - (COVID)

From Friday 23 July 2021, 18:00 h to 20:00 h

See description of the event
Sinopsi Benvinguts al Jam! El campió de l’NBA i també icona mundial LeBron James s’embarca en una aventura èpica al costat de Bugs... Read more

Sinopsi

Benvinguts al Jam! El campió de l’NBA i també icona mundial LeBron James s’embarca en una aventura èpica al costat de Bugs Bunny, el intemporal personatge de Looney Tunes, a “Space Jam: Noves llegendes”, la pel·lícula animada i d’acció real dirigida per Malcolm D Lee i un innovador equip de cinema que compta amb Ryan Coogler i Maverick Carter. Aquest viatge de transformació és a més una frenètica combinació de dos mons que ens explica fins on poden arribar alguns pares per connectar amb els seus fills.

LeBron i el seu fill Dom queden atrapats en l’espai digital d’una força totpoderosa i també malvada anomenada AI. Per poder tornar a casa, LeBron haurà de, amb l’ajuda de Bugs, Lola Bunny i també tota la colla dels molt indisciplinats Looney Tunes derrotar als campions digitalitzats de A.I. i ho hauran de fer a la pista de bàsquet. Es tracta d’una llista espectacular d’estrelles de l’bàsquet com mai s’ha vist.

Els Tunes contra els Goons enfrontats al desafiament més important de les seves vides que a més servirà per transformar el vincle de LeBron amb el seu fill i llançarà llum sobre el poder de ser un mateix. Els intrèpids Tunes se salten tots els convencionalismes, posen en marxa els seus singulars talents i aconsegueixen sorprendre el “Rei” James jugant el partit a la seva manera.

Fitxa Tècnica

Títol original: Space Jam: A New Legacy

Any: 2021

Duració: 120 min.

País: Estats Units

Direcció: Malcolm D. Lee

Repartiment: LeBron James, Sonequa Martin-Green, Don Cheadle i també Martin Klebba

Guió: Patrick Burleigh i també Will Gluck.