Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Suites de Bach. Núria Conangla

Cultural, Music

  • Suites de Bach. Núria Conangla

City: Penelles

Place: Església Sant Joan Baptista

Start: Sunday 11 July 2021, 12:00 h

See description of the event
Sun 11 Jul
12:00 h
Finished
Concert per a violoncel solista de Suites de J.S.BachNúria Conangla és músic polifacètica que es mou per diferents estils i projectes... Read more

Concert per a violoncel solista de Suites de J.S.Bach

Núria Conangla és músic polifacètica que es mou per diferents estils i projectes variats. Compon temes propis (recentment ha publicat el seu nou single "Fuck Likes") i música cinematogràfica. Produeix, interpreta diversos instruments i ha gravat per bandes sonores de pel·lícules estrenades al cinema i CD de cantants i grups reconeguts nacionalment.

Interpretant des d'òperes al Palau de la Música, simfonies a l'Auditori de Barcelona, també ha actuat a estadis com l'Arena de Madrid o el Museu Reina Sofía i ha aparegut en programes de televisió.

Nascuda a La Garriga, estudia a l’Escola Municipal de Música del mateix poble (violoncel i piano), al Conservatori de Granollers i finalitza els seus estudis superiors a l’Escola Superior de Música de Catalunya (interpretació del violoncel) on també fa classes de piano.