Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

TALLER DE DANSA FAMILIAR: Ballant dins l'aixopluc

Dance

  • TALLER DE DANSA FAMILIAR: Ballant dins l'aixopluc

City: Arenys de Munt

Place: Sala Corrioles del Centre d'Arenys de Munt

From Sunday 22 May 2022, 11:00 h to 13:00 h

See description of the event
Sun 22 May
11:00 h
Finished
Diuen que hi ha persones que són casa, i la família, sol ser el nostre aixopluc. El lloc on sentim que podem ser nosaltres, el lloc... Read more

Diuen que hi ha persones que són casa, i la família, sol ser el nostre aixopluc. El lloc on sentim que podem ser nosaltres, el lloc on estem a cobert de qualsevol cosa. La pluja, són els problemes que dins de casa se’n van o pesen molt menys. 

Qui és Marta Daniel?

Apassionada per les arts en totes les seves formes, si alguna cosa caracteritza les classes de la Marta Daniel és l'alegria i l'humor.

Titulada per a la Royal Academy i formada per l'escola de dansa contemporània "Àrea Dansa i Creació", la ballarina s'ha vist influenciada per a mestres de la improvisació i la dansa -teatre.

Interessada per a l'apropament de la dansa en diferents àmbits, mentre cursava la carrera de Logopèdia va crear la investigació de "La utilitat del moviment i la dansa com a teràpia per a la integració de la parla i el llenguatge en la malaltia de Parkinson". Ha realitzat diferents tallers de dansa per a persones amb diversitat funcional, i va formar part del programa "Muévete Parkinson" creat per a la coreògrafa Irene García.

Actualment, la Marta es troba involucrada en diferents projectes relacionats amb el món de la dansa i la interpretació, tant en l'àmbit físic com psíquic.

SOBRE QUÈ ANIRÀ EL TALLER?

Hi ha infinitat d’estudis que proven que el ball té beneficis a tots els nivells, des del físic i el psicològic fins al socioafectiu. Uns beneficis per als quals no hi ha límit d’edat, ni per dalt ni per baix: ballar és bo per nens, pares, mares, avis i àvies, tiets i tietes.

És per aquest motiu que la Marta ens proposa “ Ballant dins l’aixopluc”, un taller de dansa que es centra en la importància dels vincles familiars. Dona eines més enllà de la vida quotidiana per connectar amb la família a través del moviment, la música i la dansa.

Un espai que apostarà per enfortir el vincle de pares i mares amb els fills. Un lloc que ens ajudarà a mantenir actiu el nostre cervell, alliberar-nos de l’estrès, expressar els nostres sentiments, desinhibir-nos, enfortir la confiança en nosaltres i en els altres. Un taller que fomentarà el sentit del ritme i de l’oïda musical, així mateix, estrenyent els vincles.

Una gran oportunitat per poder gaudir d’una activitat en família que a més de ser divertida, t’omplirà de bons records.

LA FAMÍLIA

La família és la base on comença el desenvolupament d'una persona. Per això aquesta és important en el desenvolupament social i emocional dels nens. Així mateix, els valors que es transmeten en aquest context són decisius per a la creació de principis, habilitats i objectius personals.

El fet de tenir una família és un dret primari i fonamental en tots els nens i les nenes, ja que arran d'aquest vincle, es promou el desenvolupament que els defineix com a persones.

Per tant, el nucli familiar és el primer ambient on el menor comença a interactuar amb altres persones, a aprendre i explorar el món, i des d'on obté l'educació i alhora la seguretat, l'amor, l'afecte, el respecte i altres valors primordials que s'inculquen a les primeres etapes de vida.