Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Te deix, amor, la mar com a penyora

Theater

  • Te deix, amor, la mar com a penyora

City: Móra d'Ebre

Place: Teatre Municipal La Llanterna

Start: Friday 27 May 2022, 22:30 h

See description of the event
Fri 27 May
22:30 h
Finished
Te deix, amor, la mar com a penyora és l’adaptació teatral del relat homònim de Carme Riera. Malgrat ser publicat el 1975, continua... Read more

Te deix, amor, la mar com a penyora és l’adaptació teatral del relat homònim de Carme Riera. Malgrat ser publicat el 1975, continua sent una història revolucionària i plena de valentia. Una història d’amor impossible situada al bell mig de Mallorca, embolcallada per la mar. És una obra poètica que s’inicia quan l’Aina recorda la curta, però intensa, relació amorosa que va viure anys enrere. Els seus records cobren vida i apareixen en escena en forma d’una Aina adolescent i d’una professora de literatura apassionada per les petites coses, la Maria. És un espectacle delicat i sensible amb projeccions que inunden el teatre de mar i amb música en directe a càrrec de la cantant balear Clara Gorrias. És un espectacle fruit de la residència artística de la temporada 20-21 de la companyia Les Fugitives al Teatre Tantarantana, amb el suport d’ATIC Associació Teatral d’Innovació i Complicitats.