Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

TEATRE DE LA CASA - FUITA

Theater

  • TEATRE DE LA CASA - FUITA

City: Barcelona

Place: CASINO L'ALIANÇA DEL POBLENOU

From Saturday 15 October 2022, 20:00 h to 21:30 h

See description of the event
Sat 15 Oct
20:00 h
Finished
Sinòpsi: A l'Isidre Galí, conseller d'Indústria i Energia de la Generalitat li ha caigut el món a sobre. Acaba de dimitir del càrrec... Read more

Sinòpsi:

A l'Isidre Galí, conseller d'Indústria i Energia de la Generalitat li ha caigut el món a sobre. Acaba de dimitir del càrrec acusat de corrupció, la deixat pel periodista que ha destapat l'affaire, i està tan desesperat que està a punt de posar fi a la seva vida. Però la casualitat posa en el seu camí la Vicenta, una venedora a domicili alegre i resolta, amb una situació personal difícil, que li farà canviar la perspectiva actual i tornar a il·llusionar-se.

A partir d'aquest moment entren en joc una sèrie de persones que provocaran un cúmul de circunstàncies que el portaran a un final inesperat i molt diferent del que inicialment havia planejat. Però...realment ha sigut una casualitat? Les casualitats existeixen? O el destí no està escrit i l'escribim nosaltres a la nostra conveniència i interès?

Fuita és una comèdia on es responen aquestes preguntes en clau d'humor i tocs de vodevil.