Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Teatre, FAIG TARD al Casal Català

Theater

  • Teatre, FAIG TARD al Casal Català
  • Teatre, FAIG TARD al Casal Català

City: Hostalets de Pierola, Els

Place: Sala del Casal Català dels Hostalets de Pierola

From Saturday 4 February 2023, 19:00 h to 20:00 h

See description of the event
Sat 4 Feb
19:00 h
Finished
Faig tard! és un monòleg còmic que posa a debat la sensació de desconcert que provoca, en molta gent (gran i no tan gran), la manera... Read more

Faig tard! és un monòleg còmic que posa a debat la sensació de desconcert que provoca, en molta gent (gran i no tan gran), la manera de funcionar de la societat, avui dia.

La Rosa, una actriu que combina la seva feina amb el negoci familiar (la visita a unes caves amb molta solera que estan catalogades com a monument d’interès nacional) fa temps mentre espera el seu cosí (que fa tard). Quan arribi, el públic farà un tast de vins i visitarà la bodega. Però l’autobús no arriba. I si una cosa sap fer la Rosa és explicar aventures i batalletes.

 Una mirada tendra i divertida d’una dona d’avui, compromesa, treballadora i de poble. Amb l’energia i la gràcia que la caracteritzen. Una comèdia en format monòleg, amb text de Rosa Andreu i Mercè Sàrrias.

Un text de Rosa Andreu i Mercè Sàrrias; amb direcció de David Pintó

Amb Rosa Andreu a l'escenari, coneguda actriu, directora i presentadora.

Durada: 60 minuts