Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Teatre " MAS RAMPINYO, UN DINAR DE FESTA MAJOR" a carrec de TEA345.

Theater

  • Teatre " MAS RAMPINYO, UN DINAR DE FESTA MAJOR" a carrec de TEA345.

City: Montcada i Reixac

Place: Societat Cultural i Recreativa La Unió de Mas Rampinyo

From Sunday 17 October 2021, 17:30 h to 22:30 h Multiple sessions

See description of the event
Sun 17 Oct
17:00 h
Finished
20:30 h
Finished
1 de maig de 1999. Festa Major de Mas Rampinyo. La Cristina ha convidat tota la família a dinar. Els pares i la germana viuen a La... Read more

1 de maig de 1999. Festa Major de Mas Rampinyo. La Cristina ha convidat tota la família a dinar. Els pares i la germana viuen a La Vallensana. El germà, a Sant Cugat. Es retroben tots, com han fet sempre per la Festa Major de Mas Rampinyo, amb les parelles i els fills.


Però la malaltia del patriarca s’està agreujant i aviat s’hauran de prendre decisions. És possible que aquest sigui el seu últim dinar plegats de Festa Major. És possible que prendre decisions comporti acceptar grans renúncies. És possible que alguns dels secrets i pensaments que mai no s’han dit surtin avui entre el primer i el segon plat. Avui tot s’acaba i, potser, avui tot comença. A Mas Rampinyo.