Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Temps de llum

Familiar

  • Temps de llum

City: Hospitalet de Llobregat, L'

Place: Centre cultural santa Eulàlia

From Saturday 20 November 2021, 18:00 h to 19:00 h

See description of the event
Sat 20 Nov
18:00 h
Finished
Temps de llum és un espectacle de titelles, teatre d'ombres i projeccions basat en la pedagogia de la llum. És una experiència sensorial... Read more

Temps de llum és un espectacle de titelles, teatre d'ombres i projeccions basat en la pedagogia de la llum. És una experiència sensorial per somiar, pensar i sentir les estacions de l'any, que ens permeten entendre la vida com un cicle on tot transita i es transforma. Està especialment dissenyat per infants de 1 a 5 anys i les seves famílies.

L'espectacle és a apunt de començar...l’inici és ple de màgia on la música t’envolta en un ambient càlid i et permet entrar a la història de la Nina, la nostra protagonista, que desperta i pren la vida des de la innocència més pura amb tot el seu entorn. Els personatges i les estacions van apareixent i l’ajuden a interactuar i a entendre el seu univers. Aprendrà a volar, nedar i a gaudir, creixent i transformant el seu món.

La Nina ens convida a fer un passeig per la tardor, on les fulles fan soroll i la pluja s'il·lumina, per deixar pas al fred de l'hivern, que ens permet entrar dintre el nostre cor i fer la metamorfosis primaveral. Amb ales de papallona fem volar la imaginació i vivim la intensitat dels colors i de les llums, fins a l’arribar de l’estiu que desplega les seves veles i ens porta a un mar en calma.

PÚBLIC: PRIMERA INFÀNCIA. 0-3 ANYS.


Menors de 2 anys entrada gratuïta, la resta del públic entrades a 4€.