Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Teràpia de Toc per la Marató

Theater

  • Teràpia de Toc per la Marató

City: Viladecans

Place: Centre cultural Sant Joan

Start: Sunday 19 December 2021, 19:00 h

See description of the event
La recaptació d'aquesta sesió anira integrament a la Marató de TV3Un grup de pacients amb T.O.C. (Transtorn Obsessiu Compulsiu), coincideixen... Read more

La recaptació d'aquesta sesió anira integrament a la Marató de TV3

Un grup de pacients amb T.O.C. (Transtorn Obsessiu Compulsiu), coincideixen a la sala d’espera de la consulta d’un afamat psicòleg i terapeuta. Com que el metge es retarda, han d’afrontar la llarga espera tots junts intentant mantenir a ratlla les seves maníes, impulsos, obsessions i rituals.

¿Quants de nosaltres no hem sortit intranquils de casa sense saber del cert si hem tancat be la clau de l’aigua, o del gas, o si portem les claus a sobre? Quants continuem guardant coses inservibles “per si un cas”? O preferim evitar saludar a algú que no sabem si s’ha rentat les mans i netegem abans tot allò que hem de tocar? I quants no tenim una “muletilla” que repetim continuament?

Les conductes d’aquets personatges son portades a l’extrem fins arribar al grotesc, però de ben segur que, en algún moment, ens hi sentim identificats amb almenys un d’aquests comportaments.

Adaptació de la famosa obra de teatre de l’humorista francés Laurent Baffie.

Repartiment:

Fred – Jordi Marqués Llaberia

Camilo – Marc Martínez Codina

Blanca – Núria Monmany Almirall

Maria – Rous Rivas Pozo

Lili – Anna Monmany Almirall

Pep – Marc Garrido Martos

Ajudant  –  Irene Romero Encarnación