Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Terrassa Classic Kids: Bada Barroc

Concerts, Music

Entrapolis

City: Terrassa

Place: Auditori Municipal de Terrassa

From Sunday 28 November 2021, 12:00 h to 13:30 h

See description of the event
Sun 28 Nov
12:00 h
Finished
Diumenge 28 de novembre a les 12h BADA BARROC Ensemble amBients Enric Riera, violí Tais Costa, violoncel Joan Castillo, clavecí Marije... Read more

Diumenge 28 de novembre a les 12h

BADA BARROC

Ensemble amBients

Enric Riera, violí

Tais Costa, violoncel

Joan Castillo, clavecí

Marije Visser, il·lustracions

Obres de Gabrielli, Scarlatti, Geminiani (1687-1762) J. S. Bach, Frescobaldi i Biber

Un concert de fa molts anys! concert familiar per a totes les edats Bada Barroc és un concert-espectacle musical que ens endinsa en una època llunyana a través de la música, de partitures antigues , retrats dels compositors, quadres de l'època , acompanyats de diferents històries i curiositats de les obres que s'interpreten. Tot per copsar en un espectacle amè i divertit l'esperit que es vivia en aquesta època esplendorosa i daurada de la música i l'art que va ser el Barroc. Finalment podrem gaudir d'una sonata representativa on sentirem sons d'animals que tan petits com grans hauran d'anar descobrint amb l'ajuda de les fantàstiques il·lustracions de Marije Visser. Un concert per badar, veure, escoltar i gaudir!