Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

The Gourmets Vocal Quartet: “Cants d’Esclavitud, Cants de Llibertat”

Music

  • The Gourmets Vocal Quartet: “Cants d’Esclavitud, Cants de Llibertat”

City: Arenys de Munt

Place: Sala Corrioles del Centre d'Arenys de Munt

From Saturday 7 October 2023, 21:00 h to 22:30 h

See description of the event
Sat 7 Oct
21:00 h
Finished
Dissabte 7 d’octubre a les 21:00 h a la Sala Gran del Centre. THE GOURMETS VOCAL QUARTET s’endinsa en el gòspel i el soul, a l’estil... Read more

Dissabte 7 d’octubre a les 21:00 h a la Sala Gran del Centre.

THE GOURMETS VOCAL QUARTET s’endinsa en el gòspel i el soul, a l’estil de grups mítics com The Golden Gate Quartet, The Dixie Hummingbirds o Sam Cooke & The Soul Stirrers.

El grup presenta els seus concerts des d’una perspectiva musical i humanista, com una forma de donar a conèixer aquests cants que van ajudar a milions d’éssers humans a suportar l’esclavitud, però també a transmetre’s plans de fugida cap a la llibertat.

Amb un so vibrant i tessitures molt àmplies, THE GOURMETS VOCALQUARTET, ha actuat en espais com el Gran Teatre del Liceu i L’Auditori de Barcelona, a més de prestigiosos festivals nacionals i internacionals d’estils diversos, com el gòspel, el soul, el jazz o la música religiosa.