Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

TICK, TICK...BOOM! (VOSE) (SESSÓ DIA CONTRA LA SIDA)

Cinema

  • TICK, TICK...BOOM! (VOSE) (SESSÓ DIA CONTRA LA SIDA)

City: Sitges

Place: Cinema Prado de Sitges

From Thursday 2 December 2021, 20:00 h to 22:00 h

See description of the event
Sinopsi La pel·lícula, ambientada el 1990, narra la història de Jon (Andrew Garfield, nominat a l’Òscar i guanyador del premi Tony),... Read more

Sinopsi

La pel·lícula, ambientada el 1990, narra la història de Jon (Andrew Garfield, nominat a l’Òscar i guanyador del premi Tony), un jove compositor teatral que treballa de cambrer en un restaurant novaiorquès mentre escriu el que espera que es converteixi en el proper gran musical americà. Els dies previs a la presentació del seu treball en una funció transcendental, Jon se sent pressionat per diversos fronts: per la seva xicota, Susan, que somia ser artista lluny de Nova York; pel seu amic Michael, que ha abandonat els seus somnis a favor de l’estabilitat econòmica; i per l’epidèmia de sida que causa estralls entre la comunitat artística. Jon, amb el temps en contra i en plena cruïlla vital, ha d’afrontar la mateixa pregunta que tothom: Què se suposa que hem de fer amb el temps que tenim?

Fitxa Tècnica

Gènere: Musical, Drama

Durada: 118 min

Director: Lin-Manuel Miranda

Repartiment: Andrew Garfield, Vanessa Hudgens, Bradley Whitford

Any: 2021

Idioma original: Anglès

País: Estats Units