Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

TRAMPA PER A UN HOME SOL

Theater

  • TRAMPA PER A UN HOME SOL

City: Barcelona

Place: Sants​ Teatre del Centre

Start: Saturday 21 May 2022, 18:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 21 May
18:00 h
Finished
Sun 22 May
18:00 h
Finished
TRAMPA PER A UN HOME SOL, de Robert Thomas.El grup “de 5 a 7” té el plaer de presentar-vos aquest cop una adaptació de l’obra d’intriga... Read more

TRAMPA PER A UN HOME SOL, de Robert Thomas.

El grup “de 5 a 7” té el plaer de presentar-vos aquest cop una adaptació de l’obra d’intriga i misteri: Trampa per a un home sol, de Robert Thomas. Aquesta obra s’ha representat milers de cops i encara ara es continua representant perquè és com un joc per l’espectador, en el que cada cop es va trobant una pista i una situació noves fins arribar al final.

En Joan Vila és un home que està molt amoïnat. La seva dona, la Dolça, l’ha abandonat als tres mesos de casats i no s’ha sabut res més. Està sol en un xalet de la Cerdanya que un amic els ha deixat i la policia no avança gens en la seva investigació.

Tot d’una, la situació canvia quan Mossèn Pere, el nou rector de la parròquia, apareix per comunicar-li una magnífica notícia: la Dolça ha tornat.

L’obra continua en una tensió creixent fins arribar a un desenllaç sorprenent.

Direcció de Josep Leon i Mª Josep Sanchis