Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Gala Tres Tenors

Concerts, Cultural, Music

  • Gala Tres Tenors

City: Calella

Place: Fàbrica Llobet

Start: Sunday 27 September 2020, 19:00 h

See description of the event
Sun 27 Sep
19:00 h
Finished
Gala Tres TenorsAlbert Deprius, Josep Fadó i Carles Cosías- Acompanyats al piano per Josep Buforn -  Quan just fa 30 anys... Read more
Gala Tres TenorsAlbert Deprius, Josep Fadó i Carles Cosías

- Acompanyats al piano per Josep Buforn - 

Quan just fa 30 anys del primer concert dels Tres Tenors (Carreras, Domingo i Pavarotti) és just retre homenatge als tres grans tenors de la lírica. Amb una Gala on s’interpretaran els millors i més populars fragments d’òperes, sarsueles, cançons napolitanes amb els reconeguts tenors: Carles Cosías, Josep Fadó i Albert Deprius, acompanyats al piano per en Josep Buforn i amb la participació del Cor Harmonia. Un concert que no ens deixarà indiferents.IMPORTANT: PROTOCOL COVID-19

Per tal de garantir la màxima seguretat, les butaques s’agruparan en funció dels grups de convivència, que constaran d’un màxim de sis persones.

Cada grup designarà un responsable, que es comprometrà a facilitar el seu nom i número de telèfon a l’organització de l’esdeveniment.

Els grups es designaran al moment d’adquirir les entrades, facilitant el número de persones i el nom del responsable. Per defecte, s’entendrà que totes les entrades adquirides en una transacció corresponen al mateix grup de convivència. Si no es així, preguem ho comuniquin a la organització.

En cas que es comprin entrades addicionals, caldrà indicar sempre el nom del responsable del grup, que haurà de coincidir amb el designat prèviament.

Al moment d’accedir al recinte, la organització indicarà quines són les butaques assignades a cada grup.

Tot i que les entrades no van numerades, els grups s’ordenaran en ordre creixent de fila en funció de la data de compra de l’entrada.