Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Un cel de plom

Cinema

  • Un cel de plom
  • Un cel de plom
  • Un cel de plom

City: Pineda de Mar

Place: Auditori de Pineda de Mar

From Friday 22 December 2023, 20:30 h to 22:10 h

See description of the event
Fri 22 Dec
20:30 h
Finished
L’any 1945, amb l’alliberament dels camps nazis, Neus Català, jove republicana feminista, torna a França després d’haver estat  empresonada... Read more

L’any 1945, amb l’alliberament dels camps nazis, Neus Català, jove republicana feminista, torna a França després d’haver estat  empresonada per l’exèrcit alemany.

Mentre recupera la seva vida en llibertat, rememora els fets viscuts un any abans, quan amb un grup de dones va sabotejar la fàbrica de producció de bales on els nazis les feien treballar, a Txecoslovàquia.

Van ser conegudes com El Comando de les Gandules.

Però la veritable resistència de la Neus Català tot just acaba de començar: la lluita per la memòria.


Direcció:   Miquel Romans

Guió:         Lydia Zimmermann

Durada:     100 minuts


Venda d’entrades a www.auditori.cat , a Can Comas, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 20 h, o bé el mateix dia de la projecció a l’Auditori.

El preu de les entrades de les pel·lícules del Cicle Gaudí és de 4,5 €. Però hi ha un preu amb descompte pactat entre l'Acadèmia del Cinema Català amb diversos agents de 3 € preu entrada.

Les persones per poder accedir a aquest preu especial han de poder acreditar:

    • Presentar el carnet del Club Vanguàrdia

    • Presentar el carnet Jove

    • Presentar el carnet de soci de la Federació d'Ateneus

Aquestes entrades a 3 € només es podran adquirir presencialment a la taquilla, ja sigui a Can Comas en horari de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h ja sigui al propi Auditori una hora abans de l'inici.