Finished

Un Nadal de Broadway amb la Banda de Cerdanyola

see event detail

Place: Auditori de Pineda de Mar

From 18-12-2021 20:30 to 18-12-2021 22:00

Categories: Concerts, Music

Aquest espectacle té funcionament de "taquilla inversa". Els diners que es recullin seran directament destinats a la campanya Cap Infant... Read more

Aquest espectacle té funcionament de "taquilla inversa". Els diners que es recullin seran directament destinats a la campanya Cap Infant sense Joguina que a Pineda de Mar coordinen Creu Roja i Càrites.


Amb l’objectiu d’insuflar ànims als amants de la música, l’Agrupació Musical de Cerdanyola del Vallès torna a Pineda de Mar per transformar l’Auditori en un escenari digne del Paral·lel barceloní, el districte teatral de Londres o l’avinguda novayorquesa de Broadway. La Banda simfònica de l’entitat i dos solistes interpretaran una tria dels musicals que han fet brillar el gènere des dels seus inicis fins a l’actualitat, amb uns arranjaments escrits per a l'ocasió.


El plat fort de l’espectacle serà una selecció de temes de ‘West Side Story’ en format simfònic que s’aniran intercal·lant al llarg del concert amb d’altres melodies que segur que coneixeran totes les generacions.

Sonaran des de musicals més clàssics fins a d’altres que han fet vibrar darrerament sobretot els més joves. Així, fent salts entre el segle XX i els últims èxits de l’univers dels musicals, l’AMCV vol regalar amb aquest espectacle un vespre on la música flueixi per l’Auditori –espetegui i reconquesti l’espai que la pandèmia li ha robat.


Mesures contra la COVID-19:

Per optimitzar bé els seients s'han establert de 2 en 2 amb distància entre ells, si aneu sols la del costat quedarà també bloquejada.

No us podreu treure la mascareta durant l'espectacle.

No es poden comprar més de quatre seients en una compra.

Haureu de fer servir el gel hidroalcohòlic a l'entrada i possiblement se us prengui la temperatura.

El nom i el telèfon només és per la traçabilitat si es donés el cas.

Totes aquestes mesures les prenem pel bé comú. Us agraïm la comprensió i la paciència.

The registration is closed.