Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Una nit amb el MAG LARI

Familiar

  • Una nit amb el MAG LARI

City: Pineda de Mar

Place: Auditori de Pineda de Mar

From Saturday 31 October 2020, 16:00 h to 21:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sat 31 Oct
16:00 h
Finished
19:00 h
Finished
Després de més de 25 anys fent funcions per tot arreu, m'adono que la meva vida és una gira constant i, en el fons, el que més m'agrada... Read more

Després de més de 25 anys fent funcions per tot arreu, m'adono que la meva vida és una gira constant i, en el fons, el que més m'agrada és ser damunt els escenaris, com més diversos millor, coneixent gent i llocs diferents, fent el que se'm dona més bé: il·lusionar i fer riure el públic.

Aquesta nit és una nit de festa per a mi, perquè la passaré amb vosaltres. Una nit amb el Mag Lari de sempre, amb la sorpresa, amb l'humor de sempre i, sobretot, amb la il·lusió de sempre!
Una nit màgica, una nit amb el Mag Lari!


Per raó de les mesures contra la COVID-19, en comprar les entrades pot ser que trobeu que el funcionament ha variat. És per la seguretat de tots. Tanmateix no us podreu treure la mascareta durant l'espectacle.