Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Una nit amb MANU GUIX

Concerts, Music

  • Una nit amb MANU GUIX

City: Pineda de Mar

Place: Auditori de Pineda de Mar

From Saturday 16 October 2021, 20:30 h to 22:00 h

See description of the event
Sat 16 Oct
20:30 h
Finished
Manu Guix ens presenta en format acústic (veu i piano) les cançons de tota la seva discografia i interpreta versions d’altres temes... Read more

Manu Guix ens presenta en format acústic (veu i piano) les cançons de tota la seva discografia i interpreta versions d’altres temes clàssics de la música de tots els temps (Elton John, Lluís Llach, Mecano, etc.).

Un concert on el públic també pot escollir de forma lliure el repertori, fent que cada espectacle sigui únic i diferent.

Manu Guix és un dels grans intèrprets i compositors del nostre país amb una llarga trajectòria com a autor i intèrpret, compositor i director de musicals o també conegut per les seves aparicions a la televisió.


Mesures contra la COVID-19:

Per optimitzar bé els seients s'han establert de 2 en 2 amb distància entre ells, si aneu sols la del costat quedarà també bloquejada.

No us podreu treure la mascareta durant l'espectacle.

No es poden comprar més de quatre seients en una compra.

Haureu de fer servir el gel hidroalcohòlic a l'entrada i possiblement se us prengui la temperatura.

El nom i el telèfon només és per la traçabilitat si es donés el cas.

Totes aquestes mesures les prenem pel bé comú. Us agraïm la comprensió i la paciència.