Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

UNCHARTED (Castellà)

Cinema

  • UNCHARTED (Castellà)

City: Sant Pere de Ribes

Place: Cinema Ribes

From Saturday 16 April 2022, 22:00 h to 23:55 h

See description of the event
Uncharted amb Tom Holland a Cinema Ribes Dirigida per Ruben Fleischer (“Zombieland”, “Venom”), Uncharted està protagonitzada per Tom... Read more

Uncharted amb Tom Holland a Cinema Ribes

Dirigida per Ruben Fleischer (“Zombieland”, “Venom”), Uncharted està protagonitzada per Tom Holland (“El que és impossible”, “Spider-Man: Homecoming”, “Spider-Man: Lluny de casa”, “El diable a totes hores”) ”) i Mark Wahlberg (“La tempesta perfecta”, “Infiltrats”, “The Fighter”, “Tots els diners del món”, “Spenser: Confidencial”). Completen el repartiment les actrius Sophia Ali i Tati Gabrielle i l’actor espanyol Antonio Banderas.

Sinopsi

Basada en una de les sèries de videojocs més venudes i aclamades per la crítica de tots els temps, la pel·lícula Uncharted ens presenta a un jove, astut i carismàtic, Nathan Drake (Tom Holland) en la seva primera aventura com a caçatresors amb el seu enginyós company Victor “Sully” Sullivan (Mark Wahlberg). En una èpica aventura d’acció que s’estén per tot el món, tots dos s’embarquen en una perillosa recerca de “el tresor més gran mai abans trobat” alhora que rastregen les claus que els podrien conduir al germà de Nathan, perdut ja fa molt de temps .

Fitxa Tècnica

Calificació: 12 anys

Gènere: Aventures i Acció

Durada: 115′

Director: Ruben Fleischer

Any: 2021

Repartiment: Tom Holland, Mark Wahlberg, Antonio Banderas, Tati Gabrielle, Sophia Taylor Ali, Patricia Meeden, Sarah Petrick

Idioma original: Anglès

País: Estats Units