Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

VALERIA CASTRO al Festival Altaveu

Concerts, Cultural

  • VALERIA CASTRO al Festival Altaveu

City: Sant Boi de Llobregat

Place: Can Massallera

From Friday 10 September 2021, 22:30 h to 23:30 h

See description of the event
Fri 10 Sep
22:30 h
Finished
CANVI D'UBICACIÓ! Els concerts d'AMAIA MIRANDA , ANA BRENES i VALERIA CASTRO que es realitzaven als Jardins de l'Ateneu es traslladen... Read more

CANVI D'UBICACIÓ! Els concerts d'AMAIA MIRANDA , ANA BRENES i VALERIA CASTRO que es realitzaven als Jardins de l'Ateneu es traslladen al teatre de Can Massallera (Carrer Malloca, 30) per prevenir en cas de pluges.


VALERIA CASTRO

Es va donar a conèixer fent versions per les xarxes socials i aquest reconeixement la impulsada a tirar endavant el seu primer projecte composat per ella: sensibilitat, una estètica molt cuidada i un petit homenatge al folklore amb molt bon gust.


  • Escenari Can Massallera
  • Accés al recinte per Carrer Mallorca, 30. 08830, Sant Boi de Llobregat
  • Obertura portes: 21.20h
  • Inici actuació: 21.35h
  • Fi de l'actuació: 22.35h


* La reserva només serà vàlida fins a l’hora d’inici del concert: Si has realitzat una reserva, però no ets present a l’accés una vegada l’actuació ha començat, la teva reserva quedarà anul·lada i podrà ser ocupada per una altra persona.

* Si finalment no pots assistir, et preguem que ens ho facis saber enviant un correu electrònic a [email protected] amb les dades personals i el correu electrònic de la persona que va gestionar la reserva, per poder anul·lar-la i cedir el seient a una altra persona.

* Si el dia de l’actuació presentes símptomes de Covid o estàs a l’espera d’una PCR, cal que anul·lis la reserva i no assisteixis a cap dels esdeveniments programats.

  • Les entrades són no numerades. S'accedirà al recinte per ordre de cua.
  • Per facilitar l’accés al recinte i no perdre la vostra reserva, et recomanem que vinguis al recinte 15 minuts abans de l’inici de l’actuació.
  • Una vegada dins el recinte, el públic haurà d’estar assegut al seient assignat, mantenir les distàncies i amb la mascareta posada correctament sempre que s’hagi de realitzar algun desplaçament cap a la zona de lavabos, control d’accés o a la barra. 

Consulta més informació sobre les condicions de les entrades a: https://festivalaltaveu.cat/entrades/