Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Van arribar de nit

Cinema

  • Van arribar de nit

City: Figueres

Place: Sala Toni Montal - LA CATE

From Wednesday 23 November 2022, 19:00 h to 20:47 h

See description of the event
Wed 23 Nov
19:00 h
Finished
CINEMA Van arribar de nit 19a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya 23 de novembre a les 19h Sala Toni Montal Títol original: Llegaron... Read more

CINEMA

Van arribar de nit

19a Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya

23 de novembre a les 19h

Sala Toni Montal

Títol original: Llegaron de noche

Any: 2021

Durada: 107 minuts

País: Espanya

Direcció: Imanol Uribe

Sinopsi

La Lucía és l’única testimoni de la matança dels jesuïtes al Salvador. La matinada del 16 de novembre de 1989, en plena guerra civil, sis sacerdots jesuïtes –entre ells el teòleg de la teoria de l’alliberament Ignacio Ellacuría– són assassinats a la Universitat Centreamericana (UCA). El Govern culpabilitza la guerrilla del Front Farabundo Martí per a l’Alliberament Nacional (FMLN), però una dona desmenteix la versió oficial: l’empleada de la neteja de l’UCA, que ha vist els veritables assassins: l’exèrcit. Aquella mirada femenina serà clau per esclarir la veritat i fer justícia.

Un film apassionant basat en una història real que va commocionar tot el món. Però, més enllà del seu rerefons polític i social, és una història de personatges, de la seva lluita per fer justícia amb majúscules i per mantenir la veritat davant de tot.

4 €. Socis: 3€. Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia, a la taquilla.