Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

VIII CONCERT SOLIDARI DOLORS VICENS "EL TRAMPOLÍ"

Concerts, Music

  • VIII CONCERT SOLIDARI DOLORS VICENS "EL TRAMPOLÍ"
  • VIII CONCERT SOLIDARI DOLORS VICENS "EL TRAMPOLÍ"
  • VIII CONCERT SOLIDARI DOLORS VICENS "EL TRAMPOLÍ"

City: Bisbal d'Empordà, La

Place: Teatre Mundial

From Sunday 5 May 2024, 19:00 h to 21:00 h

See description of the event
Sun 5 May
19:00 h
Finished
Enguany l’objectiu del Concert és poder ajudar amb la nostra aportació solidària a l'ASSOCIACIÓ EL TRAMPOLÍ, que treballen amb l'objectiu... Read more

Enguany l’objectiu del Concert és poder ajudar amb la nostra aportació solidària a l'ASSOCIACIÓ EL TRAMPOLÍ, que treballen amb l'objectiu d'estimular el creixement personal de les persones amb discapacitat psíquica i la seva integració social, i així contribuir dins de les nostres possibilitats a les accions que els voluntaris del projecte duen a terme.

El Concert Solidari Dolors Vicens es fa en record de la nostra estimada amiga i companya del Cor Carreras Dagas, la que ja serà per sempre més la nostra “Lola”. El buit que ens va deixar amb la seva absència es va omplint, edició rere edició d'aquest concert, i ens la fa tenir present en la nostra memòria.

En el concert del 2024 organitzat pel Cor Carreras Dagas hi col·laboren els voluntaris d’EL TRAMPOLÍ, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, l’Associació de Botiguers “Els Petits Plaers!” i les corals convidades (Coral Cypsella de Sant Feliu de Guixols, Coral Sant Gregori de Sant Gregori, Yes the Music i Cor Carreras Dagas de la Bisbal d’Empordà).

DONATIU: 8 € (menors de 12 anys gratuït però han d'agafar entrada perquè son numerades).

Si algú vol col·laborar però no pot venir, pot comprar una entrada de l'amfiteatre i així ajudarà al TRAMPOLÍ.