Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

VIII Festival de Jazz de Bigues i Riells del Fai - Pau Figueres Trio

Concerts, Cultural

  • VIII Festival de Jazz de Bigues i Riells del Fai - Pau Figueres Trio
  • VIII Festival de Jazz de Bigues i Riells del Fai - Pau Figueres Trio

City: Bigues i Riells

Place: Plaça de la Fruita de Bigues

From Sunday 17 September 2023, 18:00 h to 19:30 h

See description of the event
Sun 17 Sep
18:00 h
Finished
El diumenge 18 de setembre de 2023, a les 18:00h a la Plaça de la Fruita de Bigues, arriba la segona actuació de l'edició d'enguany... Read more

El diumenge 18 de setembre de 2023, a les 18:00h a la Plaça de la Fruita de Bigues, arriba la segona actuació de l'edició d'enguany del Festival de Bigues i Riells del Fai amb Pau Figueres Trio.+

Aquest guitarrista prodigiós barceloní, ha convertit la seva guitarra en un instrument fascinant que s'expressa amb la facilitat d'un ésser viu mitjançant el seu domini de tots els llenguatges un bon gust proverbial.

La seva música, amb la guitarra flamenca com a protagonista, traspassa més enllà d'aquest gènere gràcies a un enginyós concepte de la forma, de l'harmonia, del ritme i del compàs, fruit d'una mescla genial de les músiques del nostre segle amb el tradicional art de la "sonanta".

Les entrades són limitades i amb un preu de 3€. Els menors de 12 anys tenen entradagratuïta.

Es podran adquirir entrades a taquilla 30 minuts abans de l'inici de l'espectacle.