Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

XII Concert d'Any Nou - La Vbella Banda

Music

  • XII Concert d'Any Nou - La Vbella Banda

City: Blanes

Place: Carrer Ample, 26

Start: Sunday 12 January 2020, 19:00 h

See description of the event
Sun 12 Jan
19:00 h
Finished
La Vbella Banda es va fundar l'any 2006 amb motiu de la celebració per Santa Cecília, d'un concert de músics de totes les etapes de... Read more

La Vbella Banda es va fundar l'any 2006 amb motiu de la celebració per Santa Cecília, d'un concert de músics de totes les etapes de la Banda i Cobla del col.legi Santa Maria de Blanes.

El retrobament amb antics companys i músics va animar a alguns d'ells a tirar endavant un projecte que avui coneixem com a "la Vbella Banda". Han passat forces anys i el projecte s'ha convertit en una realitat. Durant força temps ens hem bolcat a treballar una vessant que desconeixíem gairebé totalment: el món de les Big Bands i les orquestres de Jazz. Darrerament hem fet una altra ampliació de gènere musical i oferim també música de les dècades dels 70 i 80 adaptades a la nostra formació instrumental i vocal.