Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Bruna

Familiar, Teatre

  • Bruna
  • Bruna
  • Bruna

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De diumenge 23 de gener 2022, 17:00 h a 20:30 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 23 de gen.
17:00 h
Finalitzat
19:00 h
Finalitzat
CANVIS PER LA LIMITACIÓ DE L'AFORAMENT: FEM DUES SESSIONS, A LES 17.00 I A LES 19.00La tercera obra que participa a la Mostra TASQ... Llegir més

CANVIS PER LA LIMITACIÓ DE L'AFORAMENT: FEM DUES SESSIONS, A LES 17.00 I A LES 19.00


La tercera obra que participa a la Mostra TASQ és un tot un èxit. Bruna és un musical original, sorgit a Ullastrell, que ha recollit premis i ha recorregut molts escenaris dels Països Catalans.

L'interpreten majoritàriament actors i actrius molt joves i això fa que connecti molt bé amb el públic familiar. Tot i això, la història que s'explica deixarà el públic adult corprès.

Ha passat pel Romea de Barcelona la temporada de Nadal de 2020 i ho farà també la 2021.

Els Premis Teatre Barcelona 2021 l’han triat el Millor espectacle familiar. També va guanyar el premi Juan Mayorga 2019 a la millor autoria.

  • La Bruna, una nena d’onze anys, ha de fer un treball d’escola sobre la seva àvia. Realitzar-lo no és una tasca fàcil, ja que la seva àvia, amb cert grau de demència, no la pot ajudar massa.
    Mentrestant la seva mare, molt enfeinada i sola en la família, ha de gestionar la vida de la Bruna, la de l’àvia i la de l’empresa on treballa.
    L’Eric, l’amic de la Bruna, sembla tenir una vida plena amb la seva família i això fa estar neguitosa a la Bruna que també vol viure una vida plena amb la seva mare.

Els creadors són Mateu Peramiquel i Mar Puig i l’interpreta el GATU, el Grup d’Amics del Teatre d’Ullastrell.