Evento finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Gerard Quintana - The Bird Yellow (Festival Molí de l'Esclop)

Conciertos, Música

  • Gerard Quintana - The Bird Yellow (Festival Molí de l'Esclop)
Agotadas

Evento finalizado

Ciudad: Caldes de Montbui

Lugar: Molí de l'Esclop

Inicio: sábado 20 julio 2019, 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 20 jul.
21:00 h
Evento finalizado
Festival Molí de l'Esclop de Caldes de Montbuiwww.festivalmolidelesclop.catHoraris20.30 h Obertura de portes21.00 h The Bird Yellow22.30... Leer más

Festival Molí de l'Esclop de Caldes de Montbui
www.festivalmolidelesclop.cat

Horaris
20.30 h Obertura de portes
21.00 h The Bird Yellow
22.30 h Gerard Quintana

Preu:
10 € Entrada anticipada
15 € Entrada a taquilla

Gerard Quintana
Intocables proposa un recorregut a través de cançons prohibides, perseguides, censurades, odiades, però mai ignorades; cançons que han ajudat a transformar la realitat al llarg de les darreres dècades, cançons que han gosat profanar els tabús que protegeixen els dogmes sobre els quals se sosté el sistema. Gerard Quintana, amb l’ajut d’Oest Trip, la formació vallesana integrada per Oest de Franc, Iol Cases i Sergi Carós. desplegarà un seguit de referències musicals que han eixamplat els nostres límits els darrers cinquanta anys i han anat obrint un espai de llibertat que ara es veu amenaçat. Avui mateix veiem com els censors han estat substituïts pels jutges i la censura per la presó. La por és la nova amenaça, i l’auto- censura n'és la consequència. El compromís pot ser didàctic, lúdic i alhora transformador, com els artistes que recupera Intocables. De John Lennon a Víctor Jara, de la Velvet Underground a Serge Gainsbourg, de Crosby, Stills Nash and Young a Sex Pistols, de Pau Riba a Albert Pla, de Dylan a Bowie. La llibertat d’expressió sempre ha necessitat ser defensada, però ara ho reclama més que mai.

The Bird Yellow
Guitarra, veu, paraules i silenci. Aquests són els elements amb  què juga aquest jove barceloní amb nostàlgia d'altres èpoques i altres mons. The Bird Yellow és el projecte musical del cantautor Gerard Vidal Barrena (Barcelona, 1995). Els seus temes remeten al més pur indie folk anglosaxó i beuen de les arrels de la música americana. El seu àlbum debut Little Kids (Delirics, 2018) va tenir un molt bon reconeixement de la crítica i dels mitjans de comunicació. “Roses in the Sand”, el single, va ser una  de les 50 cançons més virals d'Spotify a Espanya. Ha estat teloner d’artistes com Lisa LeBlanc o Jono McCleery i ha actuat a festivals com Foramuralla, White Summer o el Festival Hivernacle. En aquest moment està preparant el seu segon treball de llarga durada.