Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ABSENTA - Quimet Pla i Núria Solina - Cia. TotTerreny

Teatro

  • ABSENTA - Quimet Pla i Núria Solina  - Cia. TotTerreny
  • ABSENTA - Quimet Pla i Núria Solina  - Cia. TotTerreny

Ciudad: Premià de Dalt

Lugar: Societat Cultural Sant Jaume

Inicio: sábado 3 junio 2023, 19:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 3 jun.
19:00 h
Finalizado
Aquest espectacle vol ser un homenatge a tots els poetes i artistes del sector “negre” i anarquista del Modernisme Català. A la vegada,... Leer más

Aquest espectacle vol ser un homenatge a tots els poetes i artistes del sector “negre” i anarquista del Modernisme Català. A la vegada, és un reconeixement als autors, malauradament poc valorats en ambients acadèmics, pel seu llenguatge planer i popular, que tenen la virtut d' arribar a l'espectador a cops de geni, sense embuts, i directes com el xiulet d'una sageta.

Quimet Pla, aposta per un espectacle vibrant i enèrgic, conduit pel seu alter ego Valentí Piula i Poc, que interpreta un reguitzell de personatges de- sempolsats de l'armari del vode- vil, el cabaret i el cafè teatre. Tots ells, són fills de l'ambient d'efervescència i excitació que bullia en el mític local barceloní Els Quatre Gats, en el moment de màxima esplendor. L'acompanyament, en el sentit de fer-li companyia, va a càrrec de la senyoreta Eulàlia Pi i Bord, especialista en efectes especials i música de Brams.


Espectacle programat per l'Associacionisme Cultural.