Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Ahmed Alhamso / Performance - Audiovisual - Xerrada

Otros

  • Ahmed Alhamso / Performance - Audiovisual - Xerrada

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: Escoles Velles

De sábado 25 febrero 2023, 19:30 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 25 feb.
19:30 h
Finalizado
Ahmad va haver de separar-se de la seva família per fugir de la guerra de Síria el 2011. Després d'una llarga i desesperançada odissea,... Leer más

Ahmad va haver de separar-se de la seva família per fugir de la guerra de Síria el 2011. Després d'una llarga i desesperançada odissea, passant per Turquia i campaments militars de Grècia, finalment va arribar a Barcelona el 2018. Aquí va poder continuar la seva carrera com a actor, amb papers entre d'altres a Cuéntame cómo pasó de RTVE i Si no t'hagués conegut de TV3, i formar una família. 

En el poc temps que porta aquí la seva història ha tingut més ressò que la de la majoria de persones refugiades: ha servit com a inspiració per a l'espectacle Maremar de la Companyia Dagoll de Gom amb cançons de Lluis Llach; ha estat representada en diferents obres de teatre com Kalimat (Paraules) al TNC, Trees never get tired al Teatre Principal de Badalona i Emocions en Guerra, al Mercat de les Flors; i ha estat publicada per l'editorial PLATAFORMA al llibre Todos los Ahmad del Mundo, escrit per ell, i en articles de la secció cultural de La Vanguardia.

Ara tenim el privilegi de veure una peça performàtica d'Ahmad sobre la seva història i després tenir una xerrada amb ell. Aquí al poble, a les Escoles Velles. És un gran honor que vingui fins aquí carregat dels seus relats, tant cruels com esperançadors.

https://www.lavanguardia.com/lacontra/20201216/6124842/quiero-gente-entienda-huimos-muerte.html

https://www.lavanguardia.com/cultura/20210526/7470495/doble-exilio-ahmad.html