Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Ahmed Alhamso / Performance - Audiovisual - Xerrada

Others

  • Ahmed Alhamso / Performance - Audiovisual - Xerrada

City: Sant Esteve de Palautordera

Place: Escoles Velles

From Saturday 25 February 2023, 19:30 h to 20:30 h

See description of the event
Sat 25 Feb
19:30 h
Finished
Ahmad va haver de separar-se de la seva família per fugir de la guerra de Síria el 2011. Després d'una llarga i desesperançada odissea,... Read more

Ahmad va haver de separar-se de la seva família per fugir de la guerra de Síria el 2011. Després d'una llarga i desesperançada odissea, passant per Turquia i campaments militars de Grècia, finalment va arribar a Barcelona el 2018. Aquí va poder continuar la seva carrera com a actor, amb papers entre d'altres a Cuéntame cómo pasó de RTVE i Si no t'hagués conegut de TV3, i formar una família. 

En el poc temps que porta aquí la seva història ha tingut més ressò que la de la majoria de persones refugiades: ha servit com a inspiració per a l'espectacle Maremar de la Companyia Dagoll de Gom amb cançons de Lluis Llach; ha estat representada en diferents obres de teatre com Kalimat (Paraules) al TNC, Trees never get tired al Teatre Principal de Badalona i Emocions en Guerra, al Mercat de les Flors; i ha estat publicada per l'editorial PLATAFORMA al llibre Todos los Ahmad del Mundo, escrit per ell, i en articles de la secció cultural de La Vanguardia.

Ara tenim el privilegi de veure una peça performàtica d'Ahmad sobre la seva història i després tenir una xerrada amb ell. Aquí al poble, a les Escoles Velles. És un gran honor que vingui fins aquí carregat dels seus relats, tant cruels com esperançadors.

https://www.lavanguardia.com/lacontra/20201216/6124842/quiero-gente-entienda-huimos-muerte.html

https://www.lavanguardia.com/cultura/20210526/7470495/doble-exilio-ahmad.html