Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Visita guiada i tast_ Aiguadolç, marges i malvasia

Gastronómicos

  • Visita guiada i tast_ Aiguadolç, marges i malvasia
  • Visita guiada i tast_ Aiguadolç, marges i malvasia
  • Visita guiada i tast_ Aiguadolç, marges i malvasia

Ciudad: Sitges

Lugar: Vinya d'Aiguadolç

De domingo 17 octubre 2021, 11:00 h a 13:00 h

Ver descripción del evento
dom. 17 oct.
11:00 h
Finalizado
Aiguadolç és una de les zones de Sitges que avui és famosa pel seu port esportiu, les platges i la zona d'oci i restauració. Però fa... Leer más

Aiguadolç és una de les zones de Sitges que avui és famosa pel seu port esportiu, les platges i la zona d'oci i restauració. Però fa menys de 100 anys estava coberta de vinya, garrofers, ametllers, oliveres i molts, molts marges de pedra seca. La majoria de les parcel·les d'Aiguadolç eren malvasies banyades pel Mediterrani i aigua dolça provinent del Garraf. Els Cellers de Sitges rivalitzaven per aconseguir els millors terrenys per aquesta especial varietat. 

En ple 2021, la única malvasia que queda a Aiguadolç són 2 hectàrees provinents del Llegat Llopis del 1935 i està sota tutela del Celler de l'Hospital i del Centre d'Interpretació de la Malvasia de Sitges. 

L'experiència Aiguadolç, marges i malvasia serà un viatge cap al Sitges antic exportador de vi, productor de licors exquisits, i s'oferirà una explicació històrica d'aquest lloc únic a la mateixa vinya, amb un tast de 2 vins de Malvasia de Sitges del Celler de l'Hospital, acompanyat d'un petit piscolabis. 

Aquest tast experiència que organitza el CIM està dins del cicle La pedra seca en la terra de la Malvasia, organitzat pel Grup d'Estudis Sitgetans i amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya (Dept. de Cultura), Associació de la pedra seca i l’arquitectura tradicional, Ajuntament de Sitges, Centre d’Interpretació de la Malvasia de Sitges, Museus de Sitges, Drac Verd de Sitges. 


Aforament limitat a 20 persones.

Punt de trobada: davant gasolinera del Molino